De hotels

in de Azoren

Vliegtickets naar Madagaskar

Je vliegticket naar Madagaskar is eenvoudig via het internet te vinden. Vergelijk de verschillende aanbieders en kijk of er een geschikt ticket voor je bij zit! Je vliegticket hoeft helemaal niet duur te zijn. Wanneer je even de tijd neemt om de tickets te vergelijken en de last minutes te bekijken ben je vaak een stuk goedkoper uit. Madagaskar is een erg bijzonder eiland met een prachtige natuur die een bezoek aan het eiland een echte aanrader maakt.

Natuur op het eiland

Madagaskar is een uniek vakantieland. Het eiland zat miljoenen jaren geleden vast aan het vasteland van Afrika. Nadat Madagaskar losraakte van het vasteland, trad er een isolatie van alle flora en fauna op. Vandaag de dag leven er talloze zeldzame dier- en plantensoorten op Madagaskar, dankzij deze isolatie. De meeste dieren op Madagaskar zijn exotische diersoorten. Zo leeft er een bijzondere vogelkolonie op Madagaskar, die nergens anders ter wereld te vinden is! Het is dan ook niet zo gek dat er jaarlijks miljoenen toeristen naar Madagaskar afreizen voor de prachtige, indrukwekkende natuur!

Madagaskar vliegveld

Vlieg je vanuit Nederland naar Madagaskar? Dan land je op het vliegveld van Madagaskar in Antsiranana. Dit is de hoofdstad van dit prachtige eiland. Wanneer je naar het vliegveld van Madagaskar vliegt vanuit Amsterdam, moet je vaak een tussenstop maken. Deze tussenstop wordt vaak in een van de buurlanden van Madagaskar gemaakt. De meeste tussenstops worden in Mozambique en Tanzania gemaakt.