De hotels

in de Azoren

Vakantie naar Madagaskar

Madagaskar is een uniek vakantieland. Het eiland zat miljoenen jaren geleden vast aan het vasteland van Afrika. Nadat Madagaskar losraakte van het vasteland, trad er een isolatie van alle flora en fauna op. Vandaag de dag leven er talloze zeldzame dier- en plantensoorten op Madagaskar, dankzij deze isolatie. De meeste dieren op Madagaskar zijn exotische diersoorten. Zo leeft er een bijzondere vogelkolonie op Madagaskar, die nergens anders ter wereld te vinden is! Het is dan ook niet zo gek dat er jaarlijks miljoenen toeristen naar Madagaskar afreizen om de prachtige, indrukwekkende natuur te bezichtigen!

Madagaskar vakantie ervaringen

Ga je voor het eerst op vakantie naar Madagaskar? Dan is het wel fijn om te weten wat anderen van hun reis naar Madagaskar vonden. Gelukkig zijn de meeste toeristen enorm enthousiast over dit prachtige eiland! Deze meeste toeristen, die op vakantie naar Madagaskar zijn geweest, raden anderen aan om zeker een keertje de jungle van Madagaskar in te trekken. Hier vind je de mooiste en meest zeldzame plant- en diersoorten! Daarnaast raden ze je aan om minimaal 1,5 week naar het eiland te gaan. Zo weet je zeker dat je alle mooie plekjes van het eiland kan bekijken!

Strandvakantie Madagaskar

Wil je op een heerlijke strandvakantie naar Madagaskar? Wij begrijpen je volkomen! Madagaskar heeft namelijk prachtige parelwitte stranden, waar je heerlijk kan relaxen en kan genieten van al het schoons dat het eiland je te bieden heeft! Er zijn meerdere aanbieders van strandvakanties naar Madagaskar, dus vergelijk ze goed!