De hotels

in de Azoren

Madagaskar reisadvies

Het reisadvies voor Madagaskar is positief. Wél gelden er veiligheidsrisico’s, volgens het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Een vakantie naar Madagaskar is dus niet per se gevaarlijk. Het wordt wel geadviseerd om weg te blijven van demonstraties en protesten. Gelukkig is er, volgens het ministerie, geen reden om niet op vakantie te gaan naar Madagaskar. Genieten van de prachtige natuur van dit eiland kan dus nog steeds!

Let op: Kijk voor het meest actuele reisadvies altijd op de site van het Ministerie van Buitenlandse Zaken!

Vakantie Madagaskar gevaarlijk?

Zoals we al aangaven is een vakantie naar Madagaskar niet gevaarlijk, als je de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken opvolgt. Om je vakantie naar Madagaskar zo plezierig mogelijk te laten verlopen, hebben we de volgende tips voor je op een rijtje gezet:

  • Vermijd demonstraties. Deze kunnen soms gewelddadig verlopen. We raden je, tijdens je vakantie naar Madagaskar, dan ook aan om niet naar demonstraties te gaan.
  • Let op in het verkeer. De wegen in Madagaskar zijn niet zo goed als dat we hier gewend zijn. Vaak zijn wegen versleten en zitten er gaten in de weg. Let daarom goed op als je deelneemt in het verkeer!
  • Betreed geen gebieden, die verboden zijn. Deze verboden gebieden worden aangegeven aan de hand van bordjes en hekken.

 

Belangrijk!: Bekijk de website van de Nederlandse Staat altijd voor het meest actuele reisadvies naar Madagaskar!

Madagaskar.nl aanvaardt zelf geen aansprakelijkheid voor eventuele schade, die ontstaat als gevolg van dit reisadvies. U bent verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid en maakt zelf de beslissing om wel of niet naar Madagaskar te reizen.